اینستاگرام از طریق کسب و کارهایی که در شبکه های اجتماعی خود با اعلامیه های هرمه سیل می گیرند ، درآمد کسب کرده است. اینستاگرام به صورت ریاکارانه همچنان به فضای تبلیغاتی به خدماتی که مشتری را برای دنبال کنندگان جعلی شارژ می کند یا به طور خودکار افراد دیگر را دنبال می کند و از آنها باز می کند تا آنها را به عقب برگرداند ، بازگرداند. این درحالی است که اینستاگرام مجدداً ممنوعیت این مشاغل را در ماه نوامبر و تهدید حساب افرادی که از آنها استفاده می کنند ، تهدید می کند.

یک تحقیق TechCrunch در ابتدا 17 خدماتی را به رساند که دنبال کننده های جعلی یا اسپم اعلان خودکار را به دلیل فریب دادن دنبال کننده هایی که علیرغم نقض آشکارانه خط مشی های شبکه ، در اینستاگرام تبلیغ می کردند ، پیدا کرد. این نشانگر عدم موفقیت پلیس در اجرای برنامه و بستر تبلیغاتی در اینستاگرام است. این غفلت باعث شد تا کاربران از اعلانهای زیر و موارد پسندیده ایجاد شده توسط رباتها یا حسابهای جعلی منحرف شوند. اینستاگرام در حالی که کیفیت هشدارهای اینستاگرام را رقیق می کند و وقت افراد را تلف می کند ، از این خدمات درآمد کسب کرد.

در پاسخ به تحقیقات ما ، اینستاگرام به من می گوید که کلیه تبلیغات را حذف کرده است و همچنین همه صفحات فیس بوک و اینستاگرام خدماتی که گزارش داده ایم خط مشی های آن را نقض کرده اند. صفحات و حسابهایی که خودشان تخلف نیستند اما تبلیغات آنها در تبلیغات در فیس بوک و اینستاگرام ممنوع شده است. با این حال ، یک روز بعد ، TechCrunch هنوز آگهی های دو مورد از این سرویس ها را در اینستاگرام پیدا کرد و پنج شرکت دیگر را نیز کشف کرد که برای ارتقاء خدمات پیروی از نقض ت ، نقض ت می کنند.

این سوال بزرگی را ایجاد می کند که آیا اینستاگرام به درستی از جامعه خود در برابر اسپم محافظت می کند یا خیر. چرا وقتی قرار است این شرکت سیستم های تعدیل فنی و انسانی را بکار ببندد ، تحقیقات یک رومه نگار برای حذف این تبلیغات و مشاغلی که با قاطعیت قوانین اینستاگرام را شکستند ، لازم است؟ تلاش برنامه متعلق به فیس بوک برای "حرکت سریع" برای رشد پایگاه کاربر و تجارت خود به نظر می رسد فراتر از آنچه که محافظ های وی می توانند محافظت کنند ، می باشد.

شکار هرمه ها

من این تحقیقات را یک ماه پیش پس از آزار تبلیغات آگهی های اینستاگرام توسط یک سرویس به نام GramGorilla آغاز کردم. ندگان Hipster با پشت سرهم افتخار کردند که چه تعداد پیروان او با این سرویس به دست آوردند و من می توانم برای انجام همان کار هزینه کنم. تبلیغات مرتبط با وب سایت بخش Krends Marketing که در آن ماهانه 46 تا 126 دلار درآمد دارد ، قول می داد از من 1000 تا 2500 دنبال کننده اینستاگرام به من امتیاز دهند.

برخی از برنامه ها مانند این به طور مستقیم دنبال کننده را می ند ، اگرچه اینها معمولاً حساب های جعلی هستند. آنها ممکن است تعداد دنبال کننده شما را تقویت کنند (مگر اینکه آنها تشخیص داده شده و خاتمه یافته باشند) اما در واقع با محتوای شما درگیر نخواهند شد یا به کسب و کار شما کمک نمی کنند و در نهایت با پایین کشیدن معیارهای خود به این نتیجه می رسند که اینستاگرام پست های شما را به تعداد کمتری نشان می دهد. اما فهمیدم که GramGorilla / Krends و اکثر برنامه هایی که رشد مخاطبان اینستاگرام را می ند ، بدتر هم می کنند.

شما به این مشاغل ی نام کاربری و رمزعبور اینستاگرام خود را اضافه می کنید ، بعلاوه برخی از مباحث مربوطه یا آمار جمعیتی ، و آنها به طور خودکار دنباله های پروفایل Instagram اینستاگرام غریبه ها را دنبال کرده و از آن خارج می کنند. هدف تولید اعلان هایی است که افراد غریبه با این امید که کنجکاوی می شوند یا می خواهند تلافی کنند ، خواهند دید و بنابراین شما را به عقب باز می گردند. با ایجاد مقدار کافی از این اسپم اعلان ، آنها به اندازه کافی غریبه ها را فریب می دهند تا شما را برای توجیه هزینه اشتراک ماهانه دنبال کنند.

این باعث ناراحتی من شد. فیس بوک ، اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی به اندازه کافی اعلان های واقعی ارسال می کنند ، رشد هک کردن راه خود را برای درگیری بیشتر ، نمایش تبلیغات و تعداد کاربران روزانه. اما حداقل آنها باید اینقدر خطر آزار شما را وارد کنند که همه اعلان ها را با هم خاموش کنید. خدماتی که پیروان را به می رسانند اهمیتی نمی دهند اگر اینستاگرام را آلوده کنند و تجربه شما را خراب کنند تا زمانی که درآمد کسب کنند. آنها افراد شرور کلاسیک در "تراژدی مشترکات" مورد توجه ما هستند.

این باعث شد که من شروع به فهرست کردن این آگهی های تبلیغاتی شرکت اسپم کنم و با چند مورد مختلف که دیدم ، مبهوت شدم. به زودی ، الگوریتم های تبلیغ و هدف گیری آگهی در اینستاگرام در حال بازپس گیری بود ، به طور هدفمند برای من تبلیغاتی را برای شرکت هایی مشابه که خط مشی اینستاگرام را نقض می کردند ، تغذیه کردم.

17 خدماتی که پیروان یا اسپمهایی را که در ابتدا آنها را فهرست بندی کردم ، Krends Marketing / GramGorilla، SocialUpgrade، MagicSocial، EZ-Grow، Xplod Social، Macurex، GoGrowthly، Instashop / IG Shops، TrendBee، JW Social Media Marketing، YR Charisma، Instagrocery، Social بودند. Sensational، SocialFuse، We Grow Social، IG Wildfire و Gramflare. پس از اعلام اینکه این سیستم عامل ممنوع اعلام شده است ، مشخص شد که TrendBee و Gramflare هنوز تبلیغات اینستاگرامی را اجرا می کنند. پس از تحقیقات بیشتر پس از سرکوب احتمالی اینستاگرام ، من پنج سرویس دیگر را کشف کردم که خدمات رشد ممنوع را می ند: FireSocial ، InstaMason / IWentMissing ، NexStore2019 ، InstaGrow و Servantify.

دانستن مسموم کردن چاه

می خواستم دریابم که آیا این شرکت ها آگاه بودند که خط مشی های اینستاگرام را نقض می کنند و چگونه تولید اسپم را توجیه می کنند. بیشتر اطلاعات تماس خود را پنهان می کنند و صرفاً یک ایمیل پشتیبانی مشتری ارائه می دهند ، اما در نهایت من توانستم با برخی از بنیانگذاران تلفنی دریافت کنم.

موسس GoGrowthly گفت: "آنچه ما انجام می دهیم بدیهی است با شرایط خدمات آنها مخالف است." ما می خواهیم از بستر رایگان آنها استفاده کنیم و هیچ درآمدی به آنها ندهیم. اینستاگرام اصلاً ما را دوست ندارد. ما از پراکسی های خصوصی بسته به موقعیت جغرافیایی مشتری استفاده می کنیم. این یک فریب ما برای کاهش هر نوع مسئولیت است. "آنها گفتند که حساب های مشتری خاموش نمی شوند." "این یک خط دقیق است که ما با اینستاگرام قدم می زنیم. گوگل مانند شرکت های سئو و گوگل بهترین نتیجه را برای مشتریان می خواهد و مشتریان بهترین نتیجه را برای آنها می خواهند. گان هادسون ، بنیانگذار Macurex گفت: رقص ظریفی وجود دارد.

بنیانگذار EZ-Grow ، Elon ، از دادن نام خانوادگی خود در این پرونده امتناع ورزید ، اما به من گفت "[مشتریان] همیشه به چیز جدیدی احتیاج دارند. در ابتدا دنبال شد و دوست داشت. اکنون حتی Stories را برای آنها تماشا می کنیم. ما از هر ویژگی جدیدی که در اینستاگرام استفاده کرده است از آن استفاده کرده ایم تا مشتری های خود را بیشتر نمایان کنیم. " او می گوید EZ-Grow روزانه 500 دلار در تبلیغات اینستاگرام هزینه می کند ، که استراتژی اصلی آن برای پیدا کردن مشتریان جدید است. الكساندر ، بنیانگذار SocialFuse می گوید كه شركت وی روزانه چند صد دلار در تبلیغات اینستاگرام و فیس بوك خرج می كند و از اینكه اینستاگرام ممنوعیت ارائه خدمات خود را در ماه نوامبر مجدداً ابراز نگرانی كرد ، ابراز نگرانی می كند ، اما می گوید: "ما فكر می كردیم كه قطعاً تعطیل می شویم اما هیچ چیز در پایان ما تغییر نکرده است. "

چندین موسس سعی کردند با گفتن اینکه حداقل آنها دنبال کننده های جعلی را نمی ند ، از خدمات اسپم اعلان خود دفاع کنند. هادسون هادسون Macurex گفت: "اگر اینگونه خودآگاهی نداشته باشد ، می گوید:" "اگر این کار به روش اشتباهی انجام شده باشد می تواند تجربه کاربر را خراب کند. انواع بازاریاب هایی وجود دارند که به شیوه های غیرقانونی یا هرمه ای بازاریابی می کنند. اینستاگرام باید بررسی کند. " موسس GoGrowthly در واقع به من گفت ، "ما با ایجاد آن تعامل هدفمند ، برای جامعه خوب می کنیم." بنیانگذار WeGrowSocial ، براندون نیز از دادن نام خانوادگی خود امتناع ورزید ، اما حاضر بود رقیب خود SocialSensational را برای دنبال کنندگان رأی دهد.

به نظر می رسد فقط الون EZ-Grow یک لحظه وضوح دارد. وی گفت: "از آنجا که هدف قرار دادن به سمت افراد مناسب انجام می شود . و این چیزی است که آنها دوست دارند ، این اسپم نیست." "مردم همچنین ممکن است به آن به عنوان اسپم نگاه کنند."

اینستاگرام بالاخره اسپم ها را خاموش می کند

در پاسخ به یافته های ما ، سخنگوی اینستاگرام این بیانیه طولانی را تأیید کرد که باعث خاموش شدن تبلیغات و حساب های متخلفین است که ما کشف کردیم و ادعا کرد که برای مبارزه با اسپم بسیار کار می کند ، و اعتراف می کند که باید بهتر انجام دهد:

هیچ کس دوست ندارد Spammy را دنبال کند ، دنبال کند و نظر دهد. برای ما بسیار مهم است که تعاملاتی که مردم در اینستاگرام انجام می دهند اصیل است ، و ما سخت تلاش می کنیم تا جامعه را از رفتارهای ناخواسته دور نگه داریم. سرویس هایی که ارائه می دهند محبوبیت یک حساب را از طریق لایک ها ، نظرات و دنبال کنندگان غیرمجاز ، و همچنین تبلیغاتی که این خدمات را ارتقا می بخشد ، افزایش می دهند ، در اینستاگرام مجاز نیستند. ما در مورد خدمات ارائه شده در این مقاله ، از جمله حذف تخلف از تبلیغات ، غیرفعال کردن صفحات و حسابها ، و جلوگیری از قرار دادن تبلیغات در تبلیغات بیشتر ، اقداماتی انجام داده ایم. ما سیستم های مختلفی در کار داریم که به ما کمک می کند تا قبل از مشاهده هر کسی ، این نوع تبلیغات را بدست آوریم و از بین ببریم ، اما با توجه به تعداد تبلیغاتی که هر روز بر روی پلتفرم ما بارگذاری می شود ، مواقعی وجود دارد که برخی هنوز موفق به لغزش می شوند. ما می دانیم که در این زمینه کارهای بیشتری باید انجام دهیم و متعهد به بهبود هستیم.

اینستاگرام به من می گوید از ابزارهای یادگیری ماشینی برای شناسایی حساب های پرداخت شده برای برنامه های شخص ثالث برای افزایش محبوبیت خود استفاده می کند و ادعا می کند قبل از رسیدن به گیرنده نوتیفیکیشن ها ، نامزدی غیرمجاز را حذف می کند. با ابطال نتایج این خدمات ، اینستاگرام معتقد است کاربران انگیزه کمتری برای استفاده از آنها خواهند داشت. این سیستم از سیستم های خودکار برای ارزیابی تصاویر ، زیرنویس ها و صفحه های فرود همه آگهی های آن قبل از اجرا استفاده می کند و برخی از آنها را به مجری های انسانی می فرستد. ادعا می کند که این امکان را می دهد تا بیشتر تبلیغات ناقض خط مشی را بدست آورد و کاربران می توانند گزارش هایی را که از دست داده اند گزارش دهند.

اما این تبلیغات و حسابهای مرتبط با آنها پر شده است از عباراتی مانند "دریافت دنبال کنندگان" ، "پیروان اینستاگرام خود را تقویت کنید" ، "پیروان واقعی" ، "افزایش تعامل خود" ، "تأیید کنید" ، "اتوماسیون نامزدی" و اصطلاحات دیگر که به طور جدی با آنها مرتبط هستند خدمات نقض ت. این باعث شک و تردید می شود که اینستاگرام چقدر سخت روی این مشکل کار کرده است. ممکن است به جای غربالگری صحیح تبلیغات یا به کارگیری تعداد کافی تعدیل کننده انسانی در پلیس شبکه ، به رویکردهای فنی ارزان و مقیاس پذیر برای گرفتن خدمات با ربات های اسپم یا حساب های جعلی متکی باشد.

به نظر می رسد که وابستگی نادرست از هوش مصنوعی و سایر راه حل های فنی روند در صنعت است. هنگامی که اخیراً گزارش دادم که تصاویر و بدرفتاری جنسی کودک در واتس اپ و مایکروسافت بینگ به راحتی یافت می شد ، به نظر می رسید که هر دو تیم گروه اعتدال انسانی را که می توانست این محتوای غیرقانونی را با عقل سلیم در جایی که الگوریتم های پیچیده شکست خورده بودند ، درک نمی کردند. مانند اینستاگرام ، این محصولات دارای شرکت های والدینی بسیار سودآور هستند که می توانند برای اجرای ت های دلاری ، دلار بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.

زدن این سرویس ها در اینستاگرام یک قدم مهم است ، اما شرکت باید طرفدار بیشتری داشته باشد. شبکه های اجتماعی و شبکه های تبلیغاتی خود خدمت به مدت طولانی به عنوان گاوهای نقدی کارآمد رفتار می شوند. سود این محصولات باید در پلیس سازی آنها سرمایه گذاری مجدد شود. در غیر این صورت ، ان با خوشحالی کاربران و پول ما را از بین می برند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آینده اینستاگرام ، پیام اصلی نویسنده این مقاله Josh Constine SXSW 2019 را با بنیانگذاران اینستاگرام کوین Systrom و مایک Krieger ببینید - اولین صحبت آنها از زمان ترک این شرکت است.

Buy Instagram Followers UK @ 1.99$ Real & Active - INSTAPPLE

باران اینستاگرام ,تبلیغات ,خدمات ,اسپم ,شرکت ,کننده ,دنبال کننده ,دنبال کنندگان ,اسپم اعلان ,امتناع ورزید ,استفاده کرده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش | وب سایت آموزش بکنو دکوراسیون مدرن jeffersongijivz0 website آموزش ساخت بازی و کسب درآمد دکتر محمود لطفی نیا Clinical Psychology فروشگاه قاب شیائومی ایران موویز | دانلود فیلم، سریال و انیمیشن