هنگامی که از حساب اینستاگرام خود در دستگاه های تلفن همراه خود دور نیستید ، هنوز راه های زیادی برای رشد اینستاگرام شما وجود دارد.
در اینجا چند روش آسان وجود دارد که می توانید مشخصات خود را به راحتی در آنجا قرار دهید تا تعداد پیروان خود را در اینستاگرام افزایش دهید.
یک ویجت اینستاگرام داشته باشید یا دکمه مربوط به وبلاگ خود را دنبال کنید
این ساده ترین روشی است که امروز می توانید پیاده سازی کنید. به معنای واقعی کلمه صدها هزار پلاگین وردپرس وجود دارد که به شما در انجام این کار کمک می کند.
یکی از جالب ترین مواردی که من پیدا کردم WP Instagram Widget. جستجوی Google یا WordPress Plugin Directory همچنین گزینه های بسیار دیگری را ارائه می دهد ، اما این یک روش فوق العاده ساده برای به دست آوردن دنبال کننده های دیگر در اینستاگرام است.
یک دکمه یا ویجت در خبرنامه ایمیل خود داشته باشید
اگر یک خبرنامه هفتگی / ماهیانه ارسال می کنید ، چرا یک دکمه دنبال کننده برای اینستاگرام وارد نمی کنید؟ Mailchimp مجموعه ای از دکمه های رسانه های اجتماعی را دارد که این کار را آسان می کند.
و اگر با HTML و CSS مفید هستید ، می توانید دکمه CTA (تماس با عمل) خود را تهیه کرده و آن را به حساب خود پیوند دهید.
از اینستاگرام به کانال های اجتماعی دیگر خود ارسال کنید
وقتی می خواهید تصویری را با اینستاگرام ارسال کنید ، یک سری دکمه های اجتماعی وجود دارد که به شما امکان می دهد هم در اینستاگرام ارسال کنید و هم در حساب های اجتماعی مانند Tumblr ، Facebook و Twitter قرار دهید.
می توانید حساب های مورد نظر خود را وصل کرده و تصاویر را به صورت انتخابی برای آنها ارسال کنید. اما انجام این کار به مردم این امکان را می دهد تا ببینند که شما مستقیما از اینستاگرام پست می کنید. آنها می توانند بر روی تصویر کلیک کرده و به نمایه شما برگردانده شوند تا بتوانند به راحتی شما را دنبال کنند.
این می تواند به جمع آوری موارد زیر از کانال های اجتماعی جداگانه خود در زیر یک سقف کمک کند که در آنجا بتوانند شما یا مارک شما را کمی بهتر بشناسند.
از تصاور اینستاگرام خود در پست های وبلاگ خود استفاده کنید
وردپرس جاسازی چیزهایی مانند فیلم های YouTube را به سادگی کپی و چسباندن کرده است ، اما این تنها چیزی نیست که می توانید به راحتی در پست های وبلاگ خود جاسازی کنید.
همین کار را می توانید با عکس های اینستاگرام انجام دهید.
به حساب IG خود وارد شوید و روی عکسی که می خواهید در پست وبلاگ خود استفاده کنید کلیک کنید.
URL آن تصویر را کپی کرده و سپس آن را در ویرایشگر پست خود در وردپرس جایگذاری کنید.
این به طور خودکار ارائه می شود و به یک ویژگی قابل کلیک در پست شما تبدیل می شود و این کار را برای شخص بسیار ساده می کند تا شما را در آنجا دنبال کند.
میزبان AMA ها در حساب اینستاگرام خود باشید
هنوز این اتفاق را در اینستاگرام نشنیده ام یا نمی بینم ، اما وقتی به آن فکر می کنید ، اینستاگرام مکان مناسبی برای برگزاری Ask Me Anywhere است.
چت های توییتر و میزبانی AMA ها در انجمن ها می توانند کمی پراکنده و کثیف باشند - به خصوص چت های توییتر. اما اینستاگرام از یک طرح تمیز برخوردار است و پیگیری سؤالات و ارسال پاسخ آسان است.
شما می توانید در وبلاگ خود ، کانال های رسانه های اجتماعی یا انجمن های مختلف که میزبان یکی از آنها در اینستاگرام هستید ، به دنبال کنندگان اعلام کنید ، و مطمئناً در صورت شروع آنها در آنجا ، به شما اطلاع می دهند.
با تجزیه و تحلیل های اینستاگرام عمیق تر شوید
برخلاف سایر سیستم عامل های رسانه های اجتماعی ، اینستاگرام هنوز یک ویژگی تحلیلی را منتشر نکرده است. با این حال ، دیگران پا به صفحه قرار داده و کالاها را تحویل داده اند.
تاکنون بهترین شخصی که من شخصاً تست کردم Iconosquare است (قبلاً رایگان بود اما متأسفانه این یک ابزار پولی است).
دلایلی وجود دارد که من عاشق این ابزار آنلاین شدم.
اما یکی از بهترین موارد در مورد این ابزار ، آنالیزهایی است که در داخل آن بسته بندی شده است. می توانید موارد کمی را برای حساب خود ردیابی کنید:
یک نمای کلی از حساب خود دریافت کنید
با یک تحلیل نورد عمیق تر شوید
به مطالب خود و چقدر مشارکت پست هایتان توجه کنید
تعداد افراد را دنبال کرده و از شما ناپدید می کنند ردیابی کنید
اما ابزارهای تجزیه و تحلیل رایگان وجود دارد که می توانید برای اینستاگرام استفاده کنید. اطلاعات بیشتر در این پست توسط مجری رسانه اجتماعی را ببینید.
اینستاگرام: ابزاری شگفت انگیز برای مارک گذاری و رشد
من فکر می کنم از بین تمام شبکه های رسانه های اجتماعی در خارج از کشور یکی از سرگرم کننده ترین ، اما همچنین یکی از پرمخاطب ترین هاست.
یک شخصیت دوست داشتنی و یک ارتباط عاطفی برای ایجاد و نمایش این روزها برای برندها واقعاً سخت است. اما اینستاگرام - در صورت استفاده صحیح - این کار را بسیار ساده تر می کند.
تصاویر و فیلم ها چشم ها را می گیرند ، بر قلب تأثیر می گذارند و باعث ایجاد انگیزه در اعمال و احساسات می شوند.
واضح است که چیزهای خوبی وجود دارد که می تواند از آن برای برند یا تجارت شما حاصل شود.
اگر سعی کرده اید موارد زیر را رشد دهید ، اما کمی گیر کرده اید ، چند مورد از این مراحل را که هنوز امتحان نکرده اید ، امتحان کنید.
با آن می چسبانید ، آنچه را دارید و کار نمی کنید اندازه بگیرید و روش دیگری را امتحان کنید.
امیدواریم از راهنمای ما برای به دست آوردن دنبال کنندگان بیشتر در اینستاگرام لذت ببرید. اگر آن را دوست دارید ، پس ما دوست داریم که آن را به اشتراک بگذارید.
و اگر می خواهید موارد زیر را در سایر شبکه های اجتماعی رشد دهید - پست های ما را در فیس بوک ، پینترست ، توییتر و تامبلر مشاهده کنید.
باران اینستاگرام ,اجتماعی ,توانید ,حساب ,کرده ,دهید ,وجود دارد ,ارسال کنید ,استفاده کنید ,بسیار ساده ,ردیابی کنید منبع
درباره این سایت